Secret Duets gemist? Karin Bloemen herkent haar eigen collega nauwelijks

Secret Duets gemist? Karin Bloemen herkent haar eigen collega nauwelijks

Karin Bloemen is één van de panelleden van Secret Duets die deze aflevering een duet moet zingen met iemand die ze al jaren kent, maar het kost toch meer moeite dan je denkt...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Secret Duets van donderdag 30 december. Je kunt de hele uitzending van Secret Duets terugkijken via Gids.tv.

<em>Secret Duets</em> gemist? Karin Bloemen herkent haar eigen collega nauwelijks Karin Bloemen is één van de panelleden van Secret Duets die deze aflevering een duet moet zingen met iemand die ze al jaren kent, maar het kost toch meer moeite dan je denkt... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Secret Duets van donderdag 30 december. Je kunt de hele uitzending van Secret Duets terugkijken via Gids.tv. StemJe zou toch wel denken dat Bloemen meteen de stem van deze Bekende Nederlander zou raden, maar is dat ook zo? Bekijk het fragment van Secret Duets hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Secret Duets gemist? Karin Bloemen herkent haar eigen collega nauwelijks

Stem
Je zou toch wel denken dat Bloemen meteen de stem van deze Bekende Nederlander zou raden, maar is dat ook zo?

Bekijk het fragment van Secret Duets hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Secret Duets gemist? Karin Bloemen herkent haar eigen collega nauwelijks of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV