Oud & Nieuw-special The Masked Singer: Gerard gooit champagne over het publiek

Oud & Nieuw-special The Masked Singer: Gerard gooit champagne over het publiek

Een enthousiaste Gerard Joling heeft niet helemaal in de gaten dat er een goed gevuld champagneflas voor zijn neus staat, waardoor hij het zo van de desk afslaat....recht in het publiek. Loretta Schrijver en Carlo Boszhard reageren geschokt maar de sympathieke zanger biedt direct zijn excuses aan en komt in actie: "Is er een doekje voor deze meneer want zijn rug is nat." Bekijk het fragment van de Oud & Nieuw-special van The Masked Singer hieronder.

Oud &amp; Nieuw-special <em>The Masked Singer</em>: Gerard gooit champagne over het publiek Een enthousiaste Gerard Joling heeft niet helemaal in de gaten dat er een goed gevuld champagneflas voor zijn neus staat, waardoor hij het zo van de desk afslaat....recht in het publiek. Loretta Schrijver en Carlo Boszhard reageren geschokt maar de sympathieke zanger biedt direct zijn excuses aan en komt in actie: "Is er een doekje voor deze meneer want zijn rug is nat." Bekijk het fragment van de Oud & Nieuw-special van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is op vrijdag 31 december om 22.00 en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Francis van Broekhuizen vervangt Buddy Vedder in The Masked Singer Bekijk deze video » Secret Duets: Nance & Dave von Raven maken indruk met Roller Coaster Bekijk deze video »
TV :
Oud & Nieuw-special The Masked Singer: Gerard gooit champagne over het publiek

The Masked Singer is op vrijdag 31 december om 22.00 en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV