Video: anti-coronademonstranten lopen als stoet door Amsterdam, onrust in binnenstad

Video: anti-coronademonstranten lopen als stoet door Amsterdam, onrust in binnenstad

Video: <em>anti-coronademonstranten</em> lopen als stoet door Amsterdam, onrust in binnenstad Ondanks een verbod van de Amsterdamse driehoek kwamen zeker tweeduizend mensen naar het Museumplein om te protesteren tegen het coronabeleid. De menigte voegde zich ‘s middags in het Westerpark bij een manifestatie van Forum voor Democratie. Daarna ging een deel van hen weer terug naar het Museumplein. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: felle uitslaande brand verwoest historisch pand in centrum Elburg Bekijk deze video » 'Stiekeme' nieuwjaarsduik in coronatijd: "We hebben de booster al gehad!" (video) Bekijk deze video » Video: Haaksbergen diep geraakt door oudejaarsdrama: "1 minuut stilte gehouden" Bekijk deze video » Bekijk de beelden van de PostcodeKanjer-winnaars in Limburgs dorp Reuver Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ondanks een verbod van de Amsterdamse driehoek kwamen zeker tweeduizend mensen naar het Museumplein om te protesteren tegen het coronabeleid. De menigte voegde zich ‘s middags in het Westerpark bij een manifestatie van Forum voor Democratie. Daarna ging een deel van hen weer terug naar het Museumplein.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: anti-coronademonstranten lopen als stoet door Amsterdam, onrust in binnenstad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV