Monique & Suzanne Klemann rusten 's middags uit: "Een beetje vaag" (video)

Monique & Suzanne Klemann rusten 's middags uit: "Een beetje vaag" (video)

<em>Monique &amp; Suzanne Klemann</em> rusten 's middags uit: &quot;Een beetje vaag&quot; (video) Monique en Suzanne Klemann treden al jaren op met hun band 'Loïs Lane'. Ze zingen door tot in de late uurtjes en zijn de volgende ochtend weer vroeg uit de veren om hun kinderen naar school te brengen. De middag is daarom voor de zussen het ultieme relaxmoment van de dag, dit vertellen ze bij Koffietijd. Bekijk het gesprek terwijl de twee een bakje koffie drinken hierboven. Bekijk ook SPOILER: dit is de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2022 (video) Bekijk deze video » Suzanne Klemann over Wie is de Mol?-deelname: "Leven in een bubbel" (video) Bekijk deze video »
TV :
Monique & Suzanne Klemann rusten 's middags uit: "Een beetje vaag" (video)

Monique en Suzanne Klemann treden al jaren op met hun band 'Loïs Lane'. Ze zingen door tot in de late uurtjes en zijn de volgende ochtend weer vroeg uit de veren om hun kinderen naar school te brengen. De middag is daarom voor de zussen het ultieme relaxmoment van de dag, dit vertellen ze bij Koffietijd. Bekijk het gesprek terwijl de twee een bakje koffie drinken hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monique & Suzanne Klemann rusten 's middags uit: "Een beetje vaag" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV