RTL Boulevard over Nazmiye Oral: de grote ster van Undercover 3 (video)

RTL Boulevard over Nazmiye Oral: de grote ster van Undercover 3 (video)

De grote ster van dit seizoen Undercover is niet Frank Lammers, niet Tom Waes en zelfs niet Elise Schaap. Nazmiye Oral strijkt met die eer.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> over <em>Nazmiye Oral</em>: de grote ster van <em>Undercover</em> 3 (video) De grote ster van dit seizoen Undercover is niet Frank Lammers, niet Tom Waes en zelfs niet Elise Schaap. Nazmiye Oral strijkt met die eer. Lees verder onder de video. Nieuw seizoen?Oral speelt als Leyla een keiharde en meedogenloze zakenvrouw waar de rillingen van over je rug lopen. Aanstaande zondag is alweer de laatste aflevering en dan komen alle spannende eindjes tot een bloedstollende ontknoping. De vraag is natuurlijk: keert Nazmiye komende seizoen ook nog terug? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Serie :
RTL Boulevard over Nazmiye Oral: de grote ster van Undercover 3 (video)

Nieuw seizoen?
Oral speelt als Leyla een keiharde en meedogenloze zakenvrouw waar de rillingen van over je rug lopen. Aanstaande zondag is alweer de laatste aflevering en dan komen alle spannende eindjes tot een bloedstollende ontknoping. De vraag is natuurlijk: keert Nazmiye komende seizoen ook nog terug?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV