Zaterdag in Wie is de Mol?: wat gaat er mis met ballonnen en lopende band?

Zaterdag in Wie is de Mol?: wat gaat er mis met ballonnen en lopende band?

Zaterdag is het alweer tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. En in een video zijn alvast de eerste beelden te zien van wat er allemaal staat te gebeuren.

Lees verder onder de video.

Zaterdag in <em>Wie is de Mol?</em>: wat gaat er mis met ballonnen en lopende band? Zaterdag is het alweer tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. En in een video zijn alvast de eerste beelden te zien van wat er allemaal staat te gebeuren. Lees verder onder de video. Wie saboteert de boel?Zo komt er een lopende band voor in de nieuwe aflevering en kun je alvast een beetje zien wat voor spectaculair spel de kandidaten met ballonnen gaan spelen. Ook lijkt het erop dat er weer van alles misgaat, maar of dit door de kandidaten of de mol komt moeten we zaterdag zien te ontdekken… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hierboven. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Gelekte beelden Wie is de Mol?: wat doet Welmoed hier? (video) Bekijk deze video » Bekijk Mollenstreken aflevering #1 met Lavezzi Rutjes over Wie is de Mol? Bekijk deze video »

Wie saboteert de boel?
Zo komt er een lopende band voor in de nieuwe aflevering en kun je alvast een beetje zien wat voor spectaculair spel de kandidaten met ballonnen gaan spelen. Ook lijkt het erop dat er weer van alles misgaat, maar of dit door de kandidaten of de mol komt moeten we zaterdag zien te ontdekken…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hierboven.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV