Jan Geert in Talkshow M over Metropole Orkest: "Nederlandse volk verbinden"

Jan Geert in Talkshow M over Metropole Orkest: "Nederlandse volk verbinden"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 7 januari. Je kan ook de hele uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Jan Geert</em> in <em>Talkshow M</em> over Metropole Orkest: &quot;Nederlandse volk verbinden&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 7 januari. Je kan ook de hele uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het Metropole Orkest bestaat al sinds 1945. Jan Geert Vierkant, directeur van het orkest vertelt erover: "We zijn opgericht om het Nederlandse volk te verblijden en te verbinden." Dat is precies wat er nu ook van ze gevraagd wordt tijdens de coronapandemie. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Geert in Talkshow M over Metropole Orkest: "Nederlandse volk verbinden"

Het Metropole Orkest bestaat al sinds 1945. Jan Geert Vierkant, directeur van het orkest vertelt erover: "We zijn opgericht om het Nederlandse volk te verblijden en te verbinden." Dat is precies wat er nu ook van ze gevraagd wordt tijdens de coronapandemie.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Geert in Talkshow M over Metropole Orkest: "Nederlandse volk verbinden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV