Froukje de Both in Weet Ik Veel over hilarische blooper: "Eerste keer dat ik het terugzie"

Froukje de Both in Weet Ik Veel over hilarische blooper: "Eerste keer dat ik het terugzie"

Froukje de Both gaat al heel wat jaartjes mee als presentatrice. Dat ging echter niet altijd van een leien dakje, ook zij heeft weleens last gehad van een blooper hier en daar. Zo deelt Beau van Erven Dorens een hilarische blooper van de presentatrice tijdens Weet Ik Veel: "Dit is de eerste keer dat ik het terugzie!"

Bekijk de video van RTL hieronder. Weet Ik Veel is vanaf zaterdag 8 januari wekelijks te zien om 20:00 bij RTL4. Je kunt alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv

<em>Froukje de Both</em> in <em>Weet Ik Veel</em> over hilarische blooper: &quot;Eerste keer dat ik het terugzie&quot; Froukje de Both gaat al heel wat jaartjes mee als presentatrice. Dat ging echter niet altijd van een leien dakje, ook zij heeft weleens last gehad van een blooper hier en daar. Zo deelt Beau van Erven Dorens een hilarische blooper van de presentatrice tijdens Weet Ik Veel: "Dit is de eerste keer dat ik het terugzie!" Bekijk de video van RTL hieronder. Weet Ik Veel is vanaf zaterdag 8 januari wekelijks te zien om 20:00 bij RTL4. Je kunt alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Bekijk de promo: nieuw seizoen Weet Ik Veel vanaf zaterdag 8 januari op de buis Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens over Weet Ik Veel: "Bram Krikke heb ik me over verbaasd" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV