Metropolis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Metropolis gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Metropolis

Metropolis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het internationale programma Metropolis, waarin de wereld wordt getoond door de ogen van lokale journalisten, is terug op tv met een nieuw seizoen. Elke zondag rond 21.05 uur op NPO 2. AntwoordenDe journalisten gaan in hun eigen stad of land op zoek naar antwoorden op universele vragen. Presentator Stef Biemans leidt iedere aflevering op eigen wijze in en introduceert de lokale correspondenten. KrachtDe verhalen laten de kracht zien van mensen die onder welke omstandigheden dan ook oplossingen vinden en hun leven zelf vormgeven. BiebpaardIn deze aflevering gaat het over bijzondere bibliotheken, zoals in de favela's in Rio de Janeiro, een ex-wapenhandelaar in Pakistan die van zijn vaders wapenwinkel een bieb maakt en een 'biebpaard' in Indonesië, een paard met twee grote koffers vol boeken op zijn rug. Khalid & Sophie gemist? Adriaan van Dis over Nederland Leest: "Bescherm bibliotheken!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het internationale programma Metropolis, waarin de wereld wordt getoond door de ogen van lokale journalisten, is terug op tv met een nieuw seizoen. Elke zondag rond 21.05 uur op NPO 2.

Antwoorden
De journalisten gaan in hun eigen stad of land op zoek naar antwoorden op universele vragen. Presentator Stef Biemans leidt iedere aflevering op eigen wijze in en introduceert de lokale correspondenten.

Kracht
De verhalen laten de kracht zien van mensen die onder welke omstandigheden dan ook oplossingen vinden en hun leven zelf vormgeven.

Biebpaard
In deze aflevering gaat het over bijzondere bibliotheken, zoals in de favela's in Rio de Janeiro, een ex-wapenhandelaar in Pakistan die van zijn vaders wapenwinkel een bieb maakt en een 'biebpaard' in Indonesië, een paard met twee grote koffers vol boeken op zijn rug.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Metropolis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV