Video: Verwijst Rick van de Westelaken hier naar de Mol?

Video: Verwijst Rick van de Westelaken hier naar de Mol?

Siem van YouTube-kanaal Siem verklapt goede hints die ons kunnen wijzen naar de Mol in Wie is de Mol? 2022. In de video hieronder zien we de theorieën uit aflevering 2. Eén daarvan zijn de vingers van presentator Rick van de Westelaken.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken via Gids.tv.

Video: Verwijst <em>Rick van de Westelaken</em> hier naar de Mol? Siem van YouTube-kanaal Siem verklapt goede hints die ons kunnen wijzen naar de Mol in Wie is de Mol? 2022. In de video hieronder zien we de theorieën uit aflevering 2. Eén daarvan zijn de vingers van presentator Rick van de Westelaken. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wie is de Mol? aflevering 2 gemist? Bekijk de opdracht 'Ver gelijken' Bekijk deze video » Wie is de Mol? aflevering 2 gemist? Bekijk de opdracht 'Prikactie' Bekijk deze video »
TV :
Video: Verwijst Rick van de Westelaken hier naar de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV