K-otic-ster Martijn Terporten zingt de sterren van de hemel in Better Than Ever (video)

K-otic-ster Martijn Terporten zingt de sterren van de hemel in Better Than Ever (video)

Zaterdag 8 januari was de tweede aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Ex-lid van K-otic Martijn Terporten keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk zijn verbluffende optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>K-otic</em>-ster <em>Martijn Terporten</em> zingt de sterren van de hemel in <em>Better Than Ever</em> (video) Zaterdag 8 januari was de tweede aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Ex-lid van K-otic Martijn Terporten keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk zijn verbluffende optreden hieronder. Lees verder onder de video. Grote publiekOp dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In de deze uitzending zagen we Martijn Terporten, die als zeventienjarige jongen meedeed aan het programma 'Starmaker'. Vanuit het programma ontstond de band K-otic waar Martijn indertijd deel van uitmaakte. Ondanks het succes kon Martijn zich nooit helemaal in de muziek vinden. Na jaren in Amerika te hebben gewoond is Martijn nu terug in Nederland. Hij doet mee aan Better Than Ever, omdat hij klaar is om zichzelf aan het grote publiek te presenteren. Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland. Bekijk ook Better Than Ever gemist? Jennifer Ewbank zingt Go Your Own Way Bekijk deze video » Zien: Rockster Jill Helena zingt iedereen omver in Better Than Ever Bekijk deze video »
TV :
K-otic-ster Martijn Terporten zingt de sterren van de hemel in Better Than Ever (video)

Grote publiek
Op dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In de deze uitzending zagen we Martijn Terporten, die als zeventienjarige jongen meedeed aan het programma 'Starmaker'. Vanuit het programma ontstond de band K-otic waar Martijn indertijd deel van uitmaakte. Ondanks het succes kon Martijn zich nooit helemaal in de muziek vinden. Na jaren in Amerika te hebben gewoond is Martijn nu terug in Nederland. Hij doet mee aan Better Than Ever, omdat hij klaar is om zichzelf aan het grote publiek te presenteren.

Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV