Klein Maar Fijn finale: Jan Versteegh laat finalisten schrikken met keukenrol

Klein Maar Fijn finale: Jan Versteegh laat finalisten schrikken met keukenrol

Vanavond is de grote finale van het SBS6-programma Klein maar Fijn, waarin de drie overgebleven miniatuurbouwers van Nederland het tegen elkaar opnemen. Wie o wie zal het programma winnen? Bekijk de eerste beelden van de finale hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Klein Maar Fijn</em> finale: Jan Versteegh laat finalisten schrikken met keukenrol Vanavond is de grote finale van het SBS6-programma Klein maar Fijn, waarin de drie overgebleven miniatuurbouwers van Nederland het tegen elkaar opnemen. Wie o wie zal het programma winnen? Bekijk de eerste beelden van de finale hieronder. Lees verder onder de video. "Ga weg!"Jan Versteegh irriteert graag de kandidaten. Zo ook tijdens de finale, dit doet hij met een keukenrol... In het heetst van de strijd worden de vragen en het commentaar van Jan niet altijd gewaardeerd: “Wat ben je aan het doen, ik ben bezig, ja? Alsjeblieft, ga weg!”, zei een kandidaat in een eerdere aflevering. Bekijk de beelden van de finale van Klein Maar Fijn hierboven. De finale van Klein Maar Fijn is zondag 9 januari om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klein Maar Fijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Jan Versteegh over Klein maar Fijn seizoen 2 bij Tijd voor MAX Bekijk deze video » Jan Versteegh irriteert kandidate in Klein Maar Fijn: ‘Alsjeblieft, ga weg!’ Bekijk deze video »
TV :
Klein Maar Fijn finale: Jan Versteegh laat finalisten schrikken met keukenrol

"Ga weg!"
Jan Versteegh irriteert graag de kandidaten. Zo ook tijdens de finale, dit doet hij met een keukenrol... In het heetst van de strijd worden de vragen en het commentaar van Jan niet altijd gewaardeerd: “Wat ben je aan het doen, ik ben bezig, ja? Alsjeblieft, ga weg!”, zei een kandidaat in een eerdere aflevering. Bekijk de beelden van de finale van Klein Maar Fijn hierboven.

De finale van Klein Maar Fijn is zondag 9 januari om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klein Maar Fijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV