Video: aangedane Gerard Joling bedankt fans voor steun na overlijden moeder Janny

Video: aangedane Gerard Joling bedankt fans voor steun na overlijden moeder Janny

Janny, de moeder van Gerard Joling, is vorige week op 92-jarige leeftijd overleden en dat heeft er begrijpelijkerwijs flink ingehakt bij de zanger: "Ik had nooit gedacht dat het zo zwaar zou zijn", vertelt hij op Instagram.

Veel kaarten en bloemen
Hij is enorm onder de indruk van het aantal kaarten en bloemen dat hij kreeg van mensen die met hem meeleven: "Dat is echt niet normaal. Ik wil iedereen heel erg bedanken." Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Video: aangedane Gerard Joling bedankt fans voor steun na overlijden moeder <em>Janny</em> Janny, de moeder van Gerard Joling, is vorige week op 92-jarige leeftijd overleden en dat heeft er begrijpelijkerwijs flink ingehakt bij de zanger: "Ik had nooit gedacht dat het zo zwaar zou zijn", vertelt hij op Instagram. Veel kaarten en bloemenHij is enorm onder de indruk van het aantal kaarten en bloemen dat hij kreeg van mensen die met hem meeleven: "Dat is echt niet normaal. Ik wil iedereen heel erg bedanken." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Bekijk de laatste beelden van Gerard Joling en moeder Janny op social media Bekijk deze video » Evert Santegoeds: "Gerard Joling hield hand moeder Janny vast toen ze onrustig werd en overleed" Bekijk deze video » Gerard Joling in RTL Boulevard over overleden moeder: "Moeilijk om haar te laten gaan" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV