De slimste mens met terugkeer Jan Rot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met terugkeer Jan Rot gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De slimste mens: Jan Rot is terug

De slimste mens met terugkeer Jan Rot gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tien jaar na het eerste seizoen van De slimste mens doet een kandidaat nog een keer mee. Jan Rot haalde in 2012 de finale en wilde, nu hij ongeneeslijk ziek is, nog één keer meedoen aan de bekendste quiz van Nederland. Vandaag is hij de nieuwe uitdager in het programma. ZiekIn de zomer van 2021 kreeg Zanger, componist en tekstschrijver Jan Rot te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. In een gesprek met Philip Freriks liet Jan weten dat het een van zijn laatste wensen was om nog één keer mee te doen aan De slimste mens. Laatste wens"Ik denk dat het al vol zit. Daarbij komen vroegere kandidaten eigenlijk niet terug", aarzelde Freriks. "Tenzij het hun laatste wens is", zei Rot lachend. En zo geschiedde. Maarten van Rossem: ‘Er zaten afschuwelijke kandidaten in De Slimste Mens’ Bekijk deze video » Yuki Kempees in RTL Boulevard over deelname De Slimste Mens: "Ik schrok me kapot" Bekijk deze video » Maarten van Rossem sloopt Martien Meiland: "Geeft aan dat-ie niet goed snik is" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tien jaar na het eerste seizoen van De slimste mens doet een kandidaat nog een keer mee. Jan Rot haalde in 2012 de finale en wilde, nu hij ongeneeslijk ziek is, nog één keer meedoen aan de bekendste quiz van Nederland. Vandaag is hij de nieuwe uitdager in het programma.

Ziek
In de zomer van 2021 kreeg Zanger, componist en tekstschrijver Jan Rot te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. In een gesprek met Philip Freriks liet Jan weten dat het een van zijn laatste wensen was om nog één keer mee te doen aan De slimste mens.

Laatste wens
"Ik denk dat het al vol zit. Daarbij komen vroegere kandidaten eigenlijk niet terug", aarzelde Freriks. "Tenzij het hun laatste wens is", zei Rot lachend. En zo geschiedde.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De slimste mens met terugkeer Jan Rot gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV