ANNE+: De film vanaf 11 februari te zien op Netflix: bekijk de trailer

ANNE+: De film vanaf 11 februari te zien op Netflix: bekijk de trailer

Heb je de serie ANNE+ gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

De serie ANNE+ is al uitgegroeid tot een populaire serie en binnenkort kun je ook genieten van de film rond het liefdesleven Anne. Het verhaal draait zoals je gewend bent om Anne 'plus' iemand uit haar leven en haar ontdekkingstocht rond relaties en (gender) identiteit. In de film is Anne van plan om te emigreren naar Sara in Montréal, maar haar uitgever keurt haar manuscript af. Ook ontmoet Anne de non-binaire Lou.

ANNE+: De film is vanaf 11 februari te zien op Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van ANNE+: De film bekijken.

<em>ANNE+: De film</em> vanaf 11 februari te zien op Netflix: bekijk de trailer Heb je de serie ANNE+ gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. De serie ANNE+ is al uitgegroeid tot een populaire serie en binnenkort kun je ook genieten van de film rond het liefdesleven Anne. Het verhaal draait zoals je gewend bent om Anne 'plus' iemand uit haar leven en haar ontdekkingstocht rond relaties en (gender) identiteit. In de film is Anne van plan om te emigreren naar Sara in Montréal, maar haar uitgever keurt haar manuscript af. Ook ontmoet Anne de non-binaire Lou. ANNE+: De film is vanaf 11 februari te zien op Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van ANNE+: De film bekijken. ANNE+ komt met speelfilm in bioscoop en op Netflix: bekijk de aankondiging Bekijk deze video »
Trailer :
ANNE+: De film vanaf 11 februari te zien op Netflix: bekijk de trailerActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV