Bekijk de videoboodschap van Willem-Alexander over gebruik Gouden Koets

Bekijk de videoboodschap van Willem-Alexander over gebruik Gouden Koets

De Koning licht donderdag zijn besluit over het gebruik van de Gouden Koets toe in een videoboodschap. Bekijk de video hieronder.

Gouden Koets blijft geparkeerd
De Gouden Koets gaat voorlopig niet de straat op. Dat heeft de eigenaar koning Willem-Alexander besloten. De vorst hoopt hiermee de hiermee de toorn van een deel van Nederland te ontlopen, die de koets een relikwie van het slavernijverleden vindt. "Zolang er mensen in Nederland leven die dagelijks de pijn van discriminatie voelen, werpt het verleden nog een schaduw over onze tijd en is het nog niet voorbij", zegt de koning in een videoboodschap.

Bekijk de video van RVD hieronder.

Bekijk de videoboodschap van Willem-Alexander over gebruik <em>Gouden Koets</em> De Koning licht donderdag zijn besluit over het gebruik van de Gouden Koets toe in een videoboodschap. Bekijk de video hieronder. Gouden Koets blijft geparkeerdDe Gouden Koets gaat voorlopig niet de straat op. Dat heeft de eigenaar koning Willem-Alexander besloten. De vorst hoopt hiermee de hiermee de toorn van een deel van Nederland te ontlopen, die de koets een relikwie van het slavernijverleden vindt. "Zolang er mensen in Nederland leven die dagelijks de pijn van discriminatie voelen, werpt het verleden nog een schaduw over onze tijd en is het nog niet voorbij", zegt de koning in een videoboodschap. Bekijk de video van RVD hieronder. Bekijk ook Video: zo werd de Gouden Koets met kraan naar Amsterdam Museum getakeld Bekijk deze video » Jinek gemist? Komt de Gouden Koets nog terug? Bekijk deze video »
Royals :
Bekijk de videoboodschap van Willem-Alexander over gebruik Gouden KoetsActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV