Bekijk de trailer van Against the Ice: vanaf 2 maart te zien bij Netflix

Bekijk de trailer van Against the Ice: vanaf 2 maart te zien bij Netflix

Bekijk de trailer van <em>Against the Ice</em>: vanaf 2 maart te zien bij Netflix Against the Ice is een waargebeurd verhaal over vriendschap, liefde en de verbazingwekkende kracht van kameraadschap. Het gaat over twee mannen die erin slagen het bewijs te vinden dat Groenland één eiland is, maar niet voordat ze extreme omstandigheden hebben bevochten tijdens hun strijd om te overleven. Bekijk de trailer van Against the Ice hierboven. Against the Ice is vanaf 2 maart te zien op Netflix. Bekijk ook ANNE+: De film vanaf 11 februari te zien op Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Grappige sciencefictionfilm BIGBUG 11 februari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Against the Ice: vanaf 2 maart te zien bij Netflix

Against the Ice is een waargebeurd verhaal over vriendschap, liefde en de verbazingwekkende kracht van kameraadschap. Het gaat over twee mannen die erin slagen het bewijs te vinden dat Groenland één eiland is, maar niet voordat ze extreme omstandigheden hebben bevochten tijdens hun strijd om te overleven. Bekijk de trailer van Against the Ice hierboven.

Against the Ice is vanaf 2 maart te zien op Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Against the Ice: vanaf 2 maart te zien bij Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV