Persconferentie over coronamaatregelen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Persconferentie over coronamaatregelen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: persconferentie Rutte over coronamaatregelen

Persconferentie over coronamaatregelen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Om 19.00 uur geven premier Mark Rutte en de nieuwe minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, een persconferentie over de coronamaatregelen. Waarschijnlijk worden enkele versoepelingen bekendgemaakt. Kijk LIVE naar persconferentie 14 januari over lockdown door Mark Rutte en Ernst Kuipers Bekijk deze video » VersoepelingenIn de uitgelekte plannen staat dat er versoepelingen komen voor het hoger onderwijs, sporten, contactberoepen zoals kappers en voor winkels. Waarschijnlijk wordt het vanaf zaterdag weer mogelijk om op afspraak te winkelen. SchermDe persconferentie is anders dan onder minister De Jonge. Minister Kuipers gaat een scherm gebruiken waar hij grafieken op laat zien om zijn verhaal te verduidelijken. De gebarentolken worden klein in beeld gebracht. Talkshow M gemist? Uitlekken van maatregelen bewuste keuze van overheid Bekijk deze video » Frits Wester over Uitgelekte versoepelingen: "Kabinet heeft sport prioriteit gegeven" Bekijk deze video » Horeca in Overijssel is het spuugzat: "Wij gaan zaterdag gewoon open" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Om 19.00 uur geven premier Mark Rutte en de nieuwe minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, een persconferentie over de coronamaatregelen. Waarschijnlijk worden enkele versoepelingen bekendgemaakt.

Versoepelingen
In de uitgelekte plannen staat dat er versoepelingen komen voor het hoger onderwijs, sporten, contactberoepen zoals kappers en voor winkels. Waarschijnlijk wordt het vanaf zaterdag weer mogelijk om op afspraak te winkelen.

Scherm
De persconferentie is anders dan onder minister De Jonge. Minister Kuipers gaat een scherm gebruiken waar hij grafieken op laat zien om zijn verhaal te verduidelijken. De gebarentolken worden klein in beeld gebracht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Journaal

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Persconferentie over coronamaatregelen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV