Anouk geeft Ali haar block in The Voice: ‘Voel me een loser als ik ‘m aanneem’

Anouk geeft Ali haar block in The Voice: ‘Voel me een loser als ik ‘m aanneem’

Anouk heeft in The Voice Of Holland een block tot haar beschikking, maar deze hoeft ze niet. Ze wil deze graag aan haar collega-coach Ali B geven als steuntje in de rug. “Hij mag mijn block hebben. Ik block niemand, het is graag of niet.”

Lees verder onder de video.

Anouk geeft Ali haar block in <em>The Voice</em>: ‘Voel me een loser als ik ‘m aanneem’ Anouk heeft in The Voice Of Holland een block tot haar beschikking, maar deze hoeft ze niet. Ze wil deze graag aan haar collega-coach Ali B geven als steuntje in de rug. “Hij mag mijn block hebben. Ik block niemand, het is graag of niet.” Lees verder onder de video. Ali voelt zich een loser met block van AnoukAli staat niet te springen om het gebaar van Anouk. “Nu hoef ik 'm niet meer. Je hebt 'm zo gegeven, dat als ik 'm aanneem dat ik een loser ben omdat ik 'm nodig heb.” Maar volgens Anouk heeft Ali deze echt hard nodig. “Je hebt nog nooit gewonnen. Het is de elfde keer, je zit hier nog steeds in die stoel…” Bekijk de video van The Voice of Holland hierboven. The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv. Glennis Grace krijgt complimenten en kritiek als jurylid The Voice: "Woorden nooit terugnemen" Bekijk deze video » Zien: Henkjan Smits uit kritiek op The Voice-jurylid Glennis Grace: "Aanstelleritis" Bekijk deze video »

Ali voelt zich een loser met block van Anouk
Ali staat niet te springen om het gebaar van Anouk. “Nu hoef ik 'm niet meer. Je hebt 'm zo gegeven, dat als ik 'm aanneem dat ik een loser ben omdat ik 'm nodig heb.” Maar volgens Anouk heeft Ali deze echt hard nodig. “Je hebt nog nooit gewonnen. Het is de elfde keer, je zit hier nog steeds in die stoel…”

Bekijk de video van The Voice of Holland hierboven.

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Anouk geeft Ali haar block in The Voice: ‘Voel me een loser als ik ‘m aanneem’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV