Video: Gordon opent horecazaken ondanks lockdown: ‘Alles beter dan dit’

Video: Gordon opent horecazaken ondanks lockdown: ‘Alles beter dan dit’

Gordon wacht de persconferentie over de lockdown van vrijdagavond niet af en heeft besloten om de deuren van zijn horecazaken in Blaricum en Amsterdam vanaf zaterdag te openen. “Dat heeft puur te maken met het feit dat de situatie onhoudbaar is”, zegt Gordon op social media in een video.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Gordon</em> opent horecazaken ondanks lockdown: ‘Alles beter dan dit’ Gordon wacht de persconferentie over de lockdown van vrijdagavond niet af en heeft besloten om de deuren van zijn horecazaken in Blaricum en Amsterdam vanaf zaterdag te openen. “Dat heeft puur te maken met het feit dat de situatie onhoudbaar is”, zegt Gordon op social media in een video. Lees verder onder de video. Gordon: ‘Situatie is onhoudbaar’“Zowel zakelijk als ook voor de gehele maatschappij, deze situatie is onhoudbaar”, zegt de presentator. “Mensen willen eruit, mensen willen gewoon doen wat ze eigenlijk van nature willen doen en dat is met elkaar zijn. Ik weet dat dit misschien een oproep is tot burgerlijke ongehoorzaamheid, maar ik kan alleen maar zeggen: alles is beter dan dit. Want dit kan niet meer. Het is niet meer te verantwoorden, naar niemand toe.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gordon reageert in RTL Boulevard op incident met Jeffrey: "Geen geweld gebruikt" (video) Bekijk deze video » Zien: Gordon geniet in nieuwe woonplaats Dubai: "Ik heb even een bootje gehuurd" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gordon: ‘Situatie is onhoudbaar’
“Zowel zakelijk als ook voor de gehele maatschappij, deze situatie is onhoudbaar”, zegt de presentator. “Mensen willen eruit, mensen willen gewoon doen wat ze eigenlijk van nature willen doen en dat is met elkaar zijn. Ik weet dat dit misschien een oproep is tot burgerlijke ongehoorzaamheid, maar ik kan alleen maar zeggen: alles is beter dan dit. Want dit kan niet meer. Het is niet meer te verantwoorden, naar niemand toe.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Gordon opent horecazaken ondanks lockdown: ‘Alles beter dan dit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV