Julia Wouters in Talkshow M met verklaring waarom horeca in andere landen wel open is

Julia Wouters in Talkshow M met verklaring waarom horeca in andere landen wel open is

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van vrijdag 14 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv.

<em>Julia Wouters</em> in <em>Talkshow M</em> met verklaring waarom horeca in andere landen wel open is Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van vrijdag 14 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv. De horeca in andere landen is wel open, maar in Nederland durven we het nog niet aan. Tijdens de persconferentie van 14 januari kon Mark Rutte daar ook maar moeilijk een verklaring voor geven. Politicoloog Julia Wouters heeft die verklaring wel: "We zijn te laat gaan boosteren en we hebben te vroeg dingen losgelaten." Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Julia Wouters in Talkshow M over persconferentie: "Plaatjes wel prettig" Bekijk deze video » Sanne Wallis de Vries in Talkshow M over persconferentie: "Niet een hoopvolle uitspraak" Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge beginnen Kapsalon Theater Bekijk deze video » Jack Poels van Rowwen Hèze in Talkshow M met een aangepaste versie van Bestel Mar Bekijk deze video »
Talkshow :
Julia Wouters in Talkshow M met verklaring waarom horeca in andere landen wel open is

De horeca in andere landen is wel open, maar in Nederland durven we het nog niet aan. Tijdens de persconferentie van 14 januari kon Mark Rutte daar ook maar moeilijk een verklaring voor geven. Politicoloog Julia Wouters heeft die verklaring wel: "We zijn te laat gaan boosteren en we hebben te vroeg dingen losgelaten."

Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Julia Wouters in Talkshow M met verklaring waarom horeca in andere landen wel open is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV