The Voice: Jeffrey overtuigt drie coaches met Hart Van Mijn Gevoel (video)

The Voice: Jeffrey overtuigt drie coaches met Hart Van Mijn Gevoel (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 14 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice</em>: Jeffrey overtuigt drie coaches met <em>Hart Van Mijn Gevoel</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 14 januari terugkijken bij Gids.tv. Jeffrey Schenk zong Hart Van Mijn Gevoel van De Kast tijdens zijn Blind Auditions van The Voice of Holland. En dat deed hij niet onverdienstelijk. Maar liefst drie coaches draaien voor hem, al duurde dat wel een tijdje. Jeffrey koos uiteindelijk voor coach Waylon. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice: Jeffrey overtuigt drie coaches met Hart Van Mijn Gevoel (video)

Jeffrey Schenk zong Hart Van Mijn Gevoel van De Kast tijdens zijn Blind Auditions van The Voice of Holland. En dat deed hij niet onverdienstelijk. Maar liefst drie coaches draaien voor hem, al duurde dat wel een tijdje. Jeffrey koos uiteindelijk voor coach Waylon.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV