Denkend aan Holland, de Elfstedentocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland, de Elfstedentocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Denkend aan Holland, de Elfstedentocht: met Piet Paulusma

Denkend aan Holland, de Elfstedentocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week ontmoeten Janny van der Heijden en André van Duin tijdens hun vaartocht onder anderen de laatste Elfstedentocht-winnares en weerman Piet Paulusma. GevaarIn alle vroegte vertrekken Janny, André en hond Nhaan uit Workum, op weg naar Bolsward. Ze krijgen gezelschap van de heersende winnares van de Elfstedentocht, Klasina Seinstra. Onderweg naar Harlingen gebeurt er iets heel onverwachts, waardoor de rest van hun Elfstedentocht in gevaar komt. Te laatAls het duo een dag te laat in Harlingen bij de stempelpost aankomt, worden ze verwelkomd door een goede bekende én beroemde inwoner van deze prachtige stad: Piet Paulusma. HelEen warebeproeving begint aan het eind van deze aflevering: de Hel van het Noorden, het traject Franeker - Dokkum. Dat stuk gaat alleen maar door landerijen; er is in geen velden of wegen een dorp of mens te bekennen. Denkend aan Holland: ‘Waarom hangen de ballen van Janny buitenboord?’ Bekijk deze video » Denkend aan Holland: André en Janny leren kaatsen: ‘Heb meteen een bloedblaar’ Bekijk deze video » Denkend aan Holland: André van Duin zingt Zing, vecht, huil, bid met feestorkest Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week ontmoeten Janny van der Heijden en André van Duin tijdens hun vaartocht onder anderen de laatste Elfstedentocht-winnares en weerman Piet Paulusma.

Gevaar
In alle vroegte vertrekken Janny, André en hond Nhaan uit Workum, op weg naar Bolsward. Ze krijgen gezelschap van de heersende winnares van de Elfstedentocht, Klasina Seinstra. Onderweg naar Harlingen gebeurt er iets heel onverwachts, waardoor de rest van hun Elfstedentocht in gevaar komt.

Te laat
Als het duo een dag te laat in Harlingen bij de stempelpost aankomt, worden ze verwelkomd door een goede bekende én beroemde inwoner van deze prachtige stad: Piet Paulusma.

Hel
Een warebeproeving begint aan het eind van deze aflevering: de Hel van het Noorden, het traject Franeker - Dokkum. Dat stuk gaat alleen maar door landerijen; er is in geen velden of wegen een dorp of mens te bekennen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Denkend aan Holland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Denkend aan Holland, de Elfstedentocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV