RTL gunt Twan Huys geen groots afscheid

RTL gunt Twan Huys geen groots afscheid

RTL gunt Twan Huys geen groots afscheid Het heeft niet zo mogen zijn voor Twan Huys. Hij heeft van RTL Late Night niet het gehoopte kijkcijfersucces kunnen maken voor RTL4. Nadat vanmorgen bekend gemaakt werd dat het programma vanaf morgen van de buis gehaald wordt, is daarmee ook direct duidelijk dat RTL hem geen groots afscheid gunt. Humberto Tan kreeg vorig jaar nog een afscheidsweek aangeboden, toen hij de laan uit werd gestuurd. Huys moet het doen met slechts één laatste uitzending. RTL-CEO Sven Sauvé over het stoppen van RTL Late Night Bekijk deze video » De redactie is gisteren pas ingelicht aldus mediadeskundige Rob Goossens: "Het besluit is dit weekend genomen. Zelfs de studio wist nog niet dat het programma zou gaan stoppen." Telegraaf-journalist Maarten Steendam: "Heeft het besluit wellicht te maken met het aantreden van de nieuwe RTL directeur Peter van der Vorst?" Goossens antwoordt: "Dat heb ik RTL gevraagd maar zij laten weten dat dat niet het geval is." RTL Late Night is vanavond om 22:27 uur voor het laatst te zien op RTL4.
TV :
RTL gunt Twan Huys geen groots afscheid

Het heeft niet zo mogen zijn voor Twan Huys. Hij heeft van RTL Late Night niet het gehoopte kijkcijfersucces kunnen maken voor RTL4. Nadat vanmorgen bekend gemaakt werd dat het programma vanaf morgen van de buis gehaald wordt, is daarmee ook direct duidelijk dat RTL hem geen groots afscheid gunt. Humberto Tan kreeg vorig jaar nog een afscheidsweek aangeboden, toen hij de laan uit werd gestuurd. Huys moet het doen met slechts één laatste uitzending.

De redactie is gisteren pas ingelicht aldus mediadeskundige Rob Goossens: "Het besluit is dit weekend genomen. Zelfs de studio wist nog niet dat het programma zou gaan stoppen."

Telegraaf-journalist Maarten Steendam: "Heeft het besluit wellicht te maken met het aantreden van de nieuwe RTL directeur Peter van der Vorst?" Goossens antwoordt: "Dat heb ik RTL gevraagd maar zij laten weten dat dat niet het geval is."

RTL Late Night is vanavond om 22:27 uur voor het laatst te zien op RTL4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL gunt Twan Huys geen groots afscheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV