Zien: rapper Sor wint Maestro 2022 en dirigeert 'Stars and Stripes Forever'

Zien: rapper Sor wint Maestro 2022 en dirigeert 'Stars and Stripes Forever'

Na een aantal spannende, maar prachtige muzikale weken werd zondagavond de winnaar van Maestro 2022 onthuld. Niemand minder dan rapper Sor, voor velen de grote onbekende van dit seizoen, ging er met de winst vandoor. Hij versloeg in de finale Simone Kleinsma.

Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 16 januari. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv.

Zien: rapper <em>Sor</em> wint <em>Maestro</em> 2022 en dirigeert 'Stars and Stripes Forever' Na een aantal spannende, maar prachtige muzikale weken werd zondagavond de winnaar van Maestro 2022 onthuld. Niemand minder dan rapper Sor, voor velen de grote onbekende van dit seizoen, ging er met de winst vandoor. Hij versloeg in de finale Simone Kleinsma. Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 16 januari. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv. Gouden BatonSor kreeg van de jury en het orkest 71 punten en werd door het Nederlandse publiek beloond met maar liefst 72 punten. Kleinsma kreeg van jury en orkest één puntje meer, 72, maar het publiek gaf haar slechts 28 punten. Dat betekent dat Sor de Gouden Baton uit handen van Frits Sissing kreeg. Hij mocht nog één keer het podium betreden om 'Stars and Stripes Forever' te dirigeren. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: rapper Sor wint Maestro 2022 en dirigeert 'Stars and Stripes Forever'

Gouden Baton
Sor kreeg van de jury en het orkest 71 punten en werd door het Nederlandse publiek beloond met maar liefst 72 punten. Kleinsma kreeg van jury en orkest één puntje meer, 72, maar het publiek gaf haar slechts 28 punten. Dat betekent dat Sor de Gouden Baton uit handen van Frits Sissing kreeg. Hij mocht nog één keer het podium betreden om 'Stars and Stripes Forever' te dirigeren.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV