Het mooiste meisje van de klas over Xandra gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Xandra gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas over Xandra gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt Bekijk deze video » Deze week is Het Mooiste Meisje van de Klas weer terug op tv. Jaap Jongbloed gaat weer op zoek naar dat onbereikbare meisje uit de klas op wie alle jongens verliefd waren. Elke maandag rond 21.25 uur op NPO 1. VerschijningDe eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat over Xandra van Rooijen. Zij is niet alleen het mooiste meisje van de klas, maar ook een verschijning op de catwalks in Parijs die ze bestormt naast onder anderen Naomi Campbell en Carla Bruni. KantelpuntXandra staat op de covers van Vogue, Marie-Claire en de Lei en reist de hele wereld over. Haar carrière gaat door het dak, tot er iets gebeurt wat het kantelpunt in haar leven blijkt te zijn. VerdrietNa het overlijden van haar vader op jonge leeftijd, verliest Xandra ook haar grote liefde in Parijs. Parijs is jarenlang Xandra's thuis, maar hoe ga je om met dit soort verdriet in de stad van de liefde? Het mooiste meisje van de klas: succesvolle dj Annemiek krijgt ernstig ongeluk Bekijk deze video » Zien: Kim Kötter vertelt in biografie over jongens die aan haar zaten en chantage Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week is Het Mooiste Meisje van de Klas weer terug op tv. Jaap Jongbloed gaat weer op zoek naar dat onbereikbare meisje uit de klas op wie alle jongens verliefd waren. Elke maandag rond 21.25 uur op NPO 1.

Verschijning
De eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat over Xandra van Rooijen. Zij is niet alleen het mooiste meisje van de klas, maar ook een verschijning op de catwalks in Parijs die ze bestormt naast onder anderen Naomi Campbell en Carla Bruni.

Kantelpunt
Xandra staat op de covers van Vogue, Marie-Claire en de Lei en reist de hele wereld over. Haar carrière gaat door het dak, tot er iets gebeurt wat het kantelpunt in haar leven blijkt te zijn.

Verdriet
Na het overlijden van haar vader op jonge leeftijd, verliest Xandra ook haar grote liefde in Parijs. Parijs is jarenlang Xandra's thuis, maar hoe ga je om met dit soort verdriet in de stad van de liefde?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het mooiste meisje van de klas

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het mooiste meisje van de klas over Xandra gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV