Op1 gemist? Jean-Pierre Geelen reageert op uitzending HLF8 van Johnny de Mol

Op1 gemist? Jean-Pierre Geelen reageert op uitzending HLF8 van Johnny de Mol

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Jean-Pierre Geelen</em> reageert op uitzending <em>HLF8</em> van Johnny de Mol Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Johnny de Mol stond in zijn talkshow HLF8 uitgebreid stil bij de misstanden rondom The Voice of Holland. Jean-Pierre Geelen was niet onder de indruk van het optreden: "De scepticus in mij zegt dat ze hier de aandacht proberen te verleggen naar de persoonlijke verhoudingen, Het persoonlijke drama." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jean-Pierre Geelen reageert op uitzending HLF8 van Johnny de Mol

Johnny de Mol stond in zijn talkshow HLF8 uitgebreid stil bij de misstanden rondom The Voice of Holland. Jean-Pierre Geelen was niet onder de indruk van het optreden: "De scepticus in mij zegt dat ze hier de aandacht proberen te verleggen naar de persoonlijke verhoudingen, Het persoonlijke drama."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jean-Pierre Geelen reageert op uitzending HLF8 van Johnny de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV