Ali B schold 15-jarig zusje Nienke Wijnhoven verrot: "Je moet je fucking bek houden, kutwijf"

Ali B schold 15-jarig zusje Nienke Wijnhoven verrot: "Je moet je fucking bek houden, kutwijf"

In de uitzending van Beau van maandag, waarin twee voormalige kandidaten van The Voice of Holland te gast waren om te vertellen over hun vervelende ervaringen bij het programma, wordt ook Ali B niet gespaard. Volgens Nienke Wijnhoven deed de rapper lompe en intimiderende uitspraken: "Je moet je fucking bek houden, kutwijf."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ali B</em> schold 15-jarig zusje <em>Nienke Wijnhoven</em> verrot: &quot;Je moet je fucking bek houden, kutwijf&quot; In de uitzending van Beau van maandag, waarin twee voormalige kandidaten van The Voice of Holland te gast waren om te vertellen over hun vervelende ervaringen bij het programma, wordt ook Ali B niet gespaard. Volgens Nienke Wijnhoven deed de rapper lompe en intimiderende uitspraken: "Je moet je fucking bek houden, kutwijf." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. ZusjeWijnhoven vertelt dat ze haar zusje meenam naar een liveshow. Ze hadden een hotel in de buurt geboekt, waar ze met veel mensen naartoe gingen voor een gezellige avond. Daar was ook Ali B bij, die pizza's bestelde voor het gezelschap. Uit het niets richtte hij zijn pijlen op Nienke: "Jij was toch die onzekere?" Het vijftienjarige zusje van Nienke kaatste terug dat Ali B zich daar niet mee moest bemoeien - en dat kwam haar op de bizarre uitval van de rapper te staan. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ali B schold 15-jarig zusje Nienke Wijnhoven verrot: "Je moet je fucking bek houden, kutwijf"

Zusje
Wijnhoven vertelt dat ze haar zusje meenam naar een liveshow. Ze hadden een hotel in de buurt geboekt, waar ze met veel mensen naartoe gingen voor een gezellige avond. Daar was ook Ali B bij, die pizza's bestelde voor het gezelschap. Uit het niets richtte hij zijn pijlen op Nienke: "Jij was toch die onzekere?" Het vijftienjarige zusje van Nienke kaatste terug dat Ali B zich daar niet mee moest bemoeien - en dat kwam haar op de bizarre uitval van de rapper te staan.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B schold 15-jarig zusje Nienke Wijnhoven verrot: "Je moet je fucking bek houden, kutwijf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV