Anouk in 2014 bij College Tour over carrière maken: "Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt"

Anouk in 2014 bij College Tour over carrière maken: "Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt"

In de nasleep van het bericht van Anouk, waarin ze vertelt op te stappen bij The Voice of Holland vanwege de seksuele intimidatie die er schering en inslag was, is er een oud fragment van de zangeres opgedoken. Bij College Tour deelde ze in 2014 namelijk een opvallend advies voor succes in de muziekwereld: "Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt."

Lees verder onder de video.

<em>Anouk</em> in 2014 bij <em>College Tour</em> over carrière maken: &quot;Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt&quot; In de nasleep van het bericht van Anouk, waarin ze vertelt op te stappen bij The Voice of Holland vanwege de seksuele intimidatie die er schering en inslag was, is er een oud fragment van de zangeres opgedoken. Bij College Tour deelde ze in 2014 namelijk een opvallend advies voor succes in de muziekwereld: "Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt." Lees verder onder de video. RTL Late NightExtra saillant is dat er op YouTube een fragment te vinden is uit RTL Late Night, het programma van Humberto Tan dat nu - vooral dankzij schaamteloze beschuldigingen van Albert Verlinde - ook onder vuur ligt. Daarin wordt door Twan Huys en Humberto Tan nogal lacherig gedaan over de uitspraken van Anouk, maar ruim zeven jaar later blijkt ze die in bittere ernst te hebben gedaan. Bekijk het fragment uit RTL Late Night, met daarin ook de beelden uit College Tour, hierboven. Bekijk ook Anouk stapt per direct op als coach The Voice of Holland: "Dapper besluit" Bekijk deze video » Zien: Johnny de Mol bespreekt al het nieuws over misstanden bij The Voice of Holland Bekijk deze video »
TV :
Anouk in 2014 bij College Tour over carrière maken: "Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt"

RTL Late Night
Extra saillant is dat er op YouTube een fragment te vinden is uit RTL Late Night, het programma van Humberto Tan dat nu - vooral dankzij schaamteloze beschuldigingen van Albert Verlinde - ook onder vuur ligt. Daarin wordt door Twan Huys en Humberto Tan nogal lacherig gedaan over de uitspraken van Anouk, maar ruim zeven jaar later blijkt ze die in bittere ernst te hebben gedaan.

Bekijk het fragment uit RTL Late Night, met daarin ook de beelden uit College Tour, hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV