Diederik Ebbinge in M over Kapsalon Theater en handhaving: "Wij gaan morgen spelen!"

Diederik Ebbinge in M over Kapsalon Theater en handhaving: "Wij gaan morgen spelen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van dinsdag 18 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv.

Kapsalon Theater is een initiatief van Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries als protest tegen het niet opengaan van de theaters. Burgemeesters zouden tijdens het evenement handhaven waardoor het geen doorgang meer kon vinden.

Diederik Ebbinge in <em>M</em> over <em>Kapsalon Theater</em> en handhaving: &quot;Wij gaan morgen spelen!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van dinsdag 18 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv. Kapsalon Theater is een initiatief van Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries als protest tegen het niet opengaan van de theaters. Burgemeesters zouden tijdens het evenement handhaven waardoor het geen doorgang meer kon vinden. Toch doorgangDe organisatoren van Kapsalon Theater hebben besloten dat het protest toch doorgang gaat vinden: "Wij gaan morgen spelen! Kom naar de kleine comedie", roept Ebbinge op. Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diederik Ebbinge in M over Kapsalon Theater en handhaving: "Wij gaan morgen spelen!"

Toch doorgang
De organisatoren van Kapsalon Theater hebben besloten dat het protest toch doorgang gaat vinden: "Wij gaan morgen spelen! Kom naar de kleine comedie", roept Ebbinge op.

Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Ebbinge in M over Kapsalon Theater en handhaving: "Wij gaan morgen spelen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV