Video: René van der Gijp over The Voice-verhaal van Nienke Wijnhoven: "Vies & gênant"

Video: René van der Gijp over The Voice-verhaal van Nienke Wijnhoven: "Vies & gênant"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>René van der Gijp</em> over The Voice-verhaal van <em>Nienke Wijnhoven</em>: &quot;Vies &amp; gênant&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Pijnlijk en gênantRené van der Gijp hoorde een verhaal van oud-deelneemster van The Voice of Holland Nienke Wijnhoven en werd hier zeer ongemakkelijk van: "Ik vond het zo ongemakkelijk allemaal. Zo een mannetje die een meisje naar boven neemt om een studio te bekijken en dan is er geen studiootje weet je wel en dan aan die borstjes gaat zitten. Ik word er heel verdrietig van. Het is pijnlijk, vies en gênant." Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Rob Goossens doet boekje open over Hilversum: "Velen zien seks als secundaire arbeidsvoorwaarde" Bekijk deze video » VI Vandaag: Özcan Akyol over juicekanalen en misbruik in de Nederlandse showbizz Bekijk deze video » Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen in VI Vandaag over politici die zich bemoeien met Voice-rel: "Ga Groningen regelen!" Bekijk deze video » Zien: Chatilla van Grinsven wil René van der Gijp 'knock-down slaan' na opmerking Bekijk deze video » VI Vandaag: Johan Derksen ergert zich aan personen met meer dan twee huizen: "Asociaal" Bekijk deze video » Chatilla van Grinsven over 'pestgedrag' bij VI Vandaag: "Ik moet er tegen kunnen" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pijnlijk en gênant
René van der Gijp hoorde een verhaal van oud-deelneemster van The Voice of Holland Nienke Wijnhoven en werd hier zeer ongemakkelijk van: "Ik vond het zo ongemakkelijk allemaal. Zo een mannetje die een meisje naar boven neemt om een studio te bekijken en dan is er geen studiootje weet je wel en dan aan die borstjes gaat zitten. Ik word er heel verdrietig van. Het is pijnlijk, vies en gênant."

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: René van der Gijp over The Voice-verhaal van Nienke Wijnhoven: "Vies & gênant" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV