Chatilla van Grinsven over 'pestgedrag' bij VI Vandaag: "Ik moet er tegen kunnen"

Chatilla van Grinsven over 'pestgedrag' bij VI Vandaag: "Ik moet er tegen kunnen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Chatilla van Grinsven</em> over 'pestgedrag' bij <em>VI Vandaag</em>: &quot;Ik moet er tegen kunnen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Showbizz-deskundige Chatilla van Grinsven was dinsdag te gast bij VI Vandaag. Ze had het met de VI-heren o.a. over de beerput van The Voice die afgelopen week open is gegaan. In de wandelgangen laat Van Grinsven weten dat ze het naar haar zin heeft bij de mannen, wel heeft ze soms moeite met het pestgedrag van het trio: "Tegen pesten kan ik heel slecht. Hier pest iedereen elkaar, dus ik moet er gewoon tegen kunnen." Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook René van der Gijp sloopt Albert Verlinde bij VI Vandaag: "Valse nicht!" Bekijk deze video » Rob Goossens doet boekje open over Hilversum: "Velen zien seks als secundaire arbeidsvoorwaarde" Bekijk deze video » VI Vandaag: Özcan Akyol over juicekanalen en misbruik in de Nederlandse showbizz Bekijk deze video » Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen in VI Vandaag over politici die zich bemoeien met Voice-rel: "Ga Groningen regelen!" Bekijk deze video » Video: René van der Gijp over The Voice-verhaal van Nienke Wijnhoven: "Vies & gênant" Bekijk deze video » Zien: Chatilla van Grinsven wil René van der Gijp 'knock-down slaan' na opmerking Bekijk deze video » VI Vandaag: Johan Derksen ergert zich aan personen met meer dan twee huizen: "Asociaal" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Showbizz-deskundige Chatilla van Grinsven was dinsdag te gast bij VI Vandaag. Ze had het met de VI-heren o.a. over de beerput van The Voice die afgelopen week open is gegaan. In de wandelgangen laat Van Grinsven weten dat ze het naar haar zin heeft bij de mannen, wel heeft ze soms moeite met het pestgedrag van het trio: "Tegen pesten kan ik heel slecht. Hier pest iedereen elkaar, dus ik moet er gewoon tegen kunnen."

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chatilla van Grinsven over 'pestgedrag' bij VI Vandaag: "Ik moet er tegen kunnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV