Snackmasters: LIGA-koek staat in deze aflevering centraal

Snackmasters: LIGA-koek staat in deze aflevering centraal

Het is vanavond weer tijd voor een gloednieuwe snack waar de sterrenchefs flink hun best voor moeten doen. Deze week nemen twee kokende duo's het tegen elkaar op; het echtpaar Jeroen en Marleen Brouwer en zwagers Mike Tsang en Levi Bunt. Ze moeten de bekende LIGA-koek namaken.

LIGA
Miljuschka Witzenhausen is LIGA-fan! Gaat het ze lukken om binnen 48 uur de juiste ingrediënten en bereidingswijze te verzamelen voor deze koek? Bekijk het fragment waarin de duo's de snack te zien krijgen hieronder.

Snackmasters is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Snackmasters terugkijken via Gids.tv.

<em>Snackmasters</em>: LIGA-koek staat in deze aflevering centraal Het is vanavond weer tijd voor een gloednieuwe snack waar de sterrenchefs flink hun best voor moeten doen. Deze week nemen twee kokende duo's het tegen elkaar op; het echtpaar Jeroen en Marleen Brouwer en zwagers Mike Tsang en Levi Bunt. Ze moeten de bekende LIGA-koek namaken. LIGA Miljuschka Witzenhausen is LIGA-fan! Gaat het ze lukken om binnen 48 uur de juiste ingrediënten en bereidingswijze te verzamelen voor deze koek? Bekijk het fragment waarin de duo's de snack te zien krijgen hieronder. Snackmasters is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Snackmasters terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: De kaassoufflé staat centraal in Snackmasters Bekijk deze video » Snackmasters: Miljuschka Witzenhausen spuugt koek op Martijn Krabbé Bekijk deze video »
TV :
Snackmasters: LIGA-koek staat in deze aflevering centraal


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Snackmasters: LIGA-koek staat in deze aflevering centraal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV