Zien: Heel Holland Bakt naar de zaterdagavond: "Doorbakken wel op zondag"

Zien: Heel Holland Bakt naar de zaterdagavond: "Doorbakken wel op zondag"

Heel Holland bakt start in maart, dus thuisbakfans zitten komende tijd weer gebakken met acht weekenden vol bakplezier. Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment over het bakprogramma.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Heel Holland Bakt</em> naar de zaterdagavond: &quot;Doorbakken wel op zondag&quot; Heel Holland bakt start in maart, dus thuisbakfans zitten komende tijd weer gebakken met acht weekenden vol bakplezier. Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment over het bakprogramma. Lees verder onder de video. DoorbakkenHet recept van Heel Holland Bakt is een beetje aangepast, want het programma is niet zoals gewoonlijk op de zondag te zien, maar op zaterdag. Het langverwachte negende seizoen start op zaterdag 12 maart. Maar waar Heel Holland Bakt op zaterdag stopt, bakt André van Duin op zondag weer verder met een nieuw seizoen van Doorbakken. Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment met Evert Santegoeds over Heel Holland Bakt. Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is vanaf 12 maart te zien bij OmroepMAX op NPO 1. Je kunt eerdere afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Denkend aan Holland: André en Janny leren kaatsen: ‘Heb meteen een bloedblaar’ Bekijk deze video » Bekijk de promo van Heel Holland Bakt seizoen 9: vanaf 12 maart te zien Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Doorbakken
Het recept van Heel Holland Bakt is een beetje aangepast, want het programma is niet zoals gewoonlijk op de zondag te zien, maar op zaterdag. Het langverwachte negende seizoen start op zaterdag 12 maart. Maar waar Heel Holland Bakt op zaterdag stopt, bakt André van Duin op zondag weer verder met een nieuw seizoen van Doorbakken.

Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment met Evert Santegoeds over Heel Holland Bakt.

Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is vanaf 12 maart te zien bij OmroepMAX op NPO 1. Je kunt eerdere afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV