Steenrijk, Straatarm gemist? Familie wordt op Corfu heerlijk in de watten gelegd

Steenrijk, Straatarm gemist? Familie wordt op Corfu heerlijk in de watten gelegd

Annemiek en haar drie kinderen Devin, Linde en Mayson zijn dolblij als ze horen waar ze naar toe mogen: Het Griekse eiland Corfu, waar ze genieten van een prive kok en een prachtige boottocht.

<em>Steenrijk, Straatarm</em> gemist? Familie wordt op <em>Corfu</em> heerlijk in de watten gelegd Annemiek en haar drie kinderen Devin, Linde en Mayson zijn dolblij als ze horen waar ze naar toe mogen: Het Griekse eiland Corfu, waar ze genieten van een prive kok en een prachtige boottocht. Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Vriendin van Rico Verhoeven reageert op deelname Steenrijk, straatarm Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Familie spendeert honderden euro's aan kleding en schoenen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm gemist? Familie wordt op Corfu heerlijk in de watten gelegd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV