Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavirus met Ernst Kuipers (20 januari)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavirus met Ernst Kuipers (20 januari)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavirus met <em>Ernst Kuipers</em> (20 januari) Kijk in de video hierboven op 20 januari vanaf 13.00 uur naar het Tweede Kamerdebat over het coronavirus, daarvoor wordt de technische briefing uitgezonden. De Tweede Kamer debatteert op donderdag 20 januari weer over de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus. Toch is het een ander debat over de crisis dan voorheen, het is namelijk de eerste keer dat Ernst Kuipers de plaats van Hugo de Jonge inneemt als minister van Volksgezondheid. Bekijk ook Ernst Kuipers over nieuw leven als minister: ‘Absoluut geen spijt’ (video) Bekijk deze video » Ook Dilan Yeşilgöz als minister bij debatBegin dit jaar werd het nieuwe Kabinet gepresenteerd, wat betekent dat er nieuwe gezichten te zien zijn tijdens dit debat over de coronacrisis. Naast Kuipers zullen minister-president Mark Rutte en Dilan Yeşilgöz van Justitie en Veiligheid naar de Kamer komen om te spreken over de maatregelen die tijdens de meest recente persconferentie van 14 januari zijn aangekondigd. Bekijk in de video van Arnews hierboven het debat in de Tweede Kamer over het coronavirus, op donderdag 20 januari vanaf 12.40 uur. TERUGKIJKEN: persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers over versoepelingen Bekijk deze video » René van der Gijp in VI Vandaag over eerste persco Ernst Kuipers: "Beter dan De Jonge" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavirus met Ernst Kuipers (20 januari)

Kijk in de video hierboven op 20 januari vanaf 13.00 uur naar het Tweede Kamerdebat over het coronavirus, daarvoor wordt de technische briefing uitgezonden.

De Tweede Kamer debatteert op donderdag 20 januari weer over de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus. Toch is het een ander debat over de crisis dan voorheen, het is namelijk de eerste keer dat Ernst Kuipers de plaats van Hugo de Jonge inneemt als minister van Volksgezondheid.

Ook Dilan Yeşilgöz als minister bij debat
Begin dit jaar werd het nieuwe Kabinet gepresenteerd, wat betekent dat er nieuwe gezichten te zien zijn tijdens dit debat over de coronacrisis. Naast Kuipers zullen minister-president Mark Rutte en Dilan Yeşilgöz van Justitie en Veiligheid naar de Kamer komen om te spreken over de maatregelen die tijdens de meest recente persconferentie van 14 januari zijn aangekondigd.

Bekijk in de video van Arnews hierboven het debat in de Tweede Kamer over het coronavirus, op donderdag 20 januari vanaf 12.40 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavirus met Ernst Kuipers (20 januari) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV