Marble Mania: Jandino Asporaat door het dolle heen als knikker in karretje landt

Marble Mania: Jandino Asporaat door het dolle heen als knikker in karretje landt

Het lijkt een simpel knikkerspelletje, maar de kandidaten die deze week meedoen aan Marble Mania zijn behoorlijk fanatiek. Dit geldt in ieder geval voor Jandino Asporaat, die zijn uiterste best doet om via een knikkerbaan de knikker in een karretje te laten landen. Als dit in een keer lukt, is de komiek dan ook door het dolle heen.

Bekijk de video van Marble Mania hieronder.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Marble Mania</em>: Jandino Asporaat door het dolle heen als knikker in karretje landt Het lijkt een simpel knikkerspelletje, maar de kandidaten die deze week meedoen aan Marble Mania zijn behoorlijk fanatiek. Dit geldt in ieder geval voor Jandino Asporaat, die zijn uiterste best doet om via een knikkerbaan de knikker in een karretje te laten landen. Als dit in een keer lukt, is de komiek dan ook door het dolle heen. Bekijk de video van Marble Mania hieronder. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Winston in Marble Mania tegen mannen VI Vandaag: "Nog nooit groep geweest die het zo slecht deed" Bekijk deze video » Marble Mania: René van der Gijp vindt dat Johan Derksen voor lul staat Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Jandino Asporaat door het dolle heen als knikker in karretje landt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV