Zien: Johnny de Mol vindt dat vader John "een goede beurt" heeft gemaakt in #BOOS

Zien: Johnny de Mol vindt dat vader John "een goede beurt" heeft gemaakt in #BOOS

Net als bij veel andere programma's liepen ook de emoties in HLF8 donderdag hoog op toen het over de spraakmakende uitzending van #BOOS over de misstanden bij The Voice of Holland ging. Johnny de Mol deed een opvallende duit in het zakje: hij vond dat zijn vader, John de Mol, een goede beurt heeft gemaakt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van HLF8 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Johnny de Mol</em> vindt dat vader John &quot;een goede beurt&quot; heeft gemaakt in <em>#BOOS</em> Net als bij veel andere programma's liepen ook de emoties in HLF8 donderdag hoog op toen het over de spraakmakende uitzending van #BOOS over de misstanden bij The Voice of Holland ging. Johnny de Mol deed een opvallende duit in het zakje: hij vond dat zijn vader, John de Mol, een goede beurt heeft gemaakt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van HLF8 terugkijken via Gids.tv. EerlijkVolgens Johnny is het te prijzen dat zijn vader eerlijk was en schijnbaar niks te verbergen had, maar daar is tafelgast Özcan Akyol het overduidelijk niet mee eens. Hij haakt in op de kritiek van veel vrouwen dat John de Mol het probleem van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij vrouwen neerlegt; omdat zij niks zeggen, kan hij niks doen. Bekijk het fragment van HLF8 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Advocaat Gerard Spong in HLF8 over de strafbaarheid van Marco Borsato Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Eerlijk
Volgens Johnny is het te prijzen dat zijn vader eerlijk was en schijnbaar niks te verbergen had, maar daar is tafelgast Özcan Akyol het overduidelijk niet mee eens. Hij haakt in op de kritiek van veel vrouwen dat John de Mol het probleem van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij vrouwen neerlegt; omdat zij niks zeggen, kan hij niks doen.

Bekijk het fragment van HLF8 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Johnny de Mol vindt dat vader John "een goede beurt" heeft gemaakt in #BOOS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV