Kirsten Berkx is boos na zien BOOS: 'Heb huilend gekeken' (Op1)

Kirsten Berkx is boos na zien BOOS: 'Heb huilend gekeken' (Op1)

Kirsten Berkx, een oud-deelneemster van The Voice Of Holland die deze week in menig tv-programma opduikt, heeft uiteraard ook naar de BOOS-uitzending van donderdag gekeken: "Ik ben boos. Je hoopt gewoon elke keer als er een zin wordt voorgelezen dat het volgende berichtje niet erger is maar het werd alleen maar erger en erger. Ik heb huilend gekeken."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kirsten Berkx is boos na zien <em>BOOS</em>: 'Heb huilend gekeken' (<em>Op1</em>) Kirsten Berkx, een oud-deelneemster van The Voice Of Holland die deze week in menig tv-programma opduikt, heeft uiteraard ook naar de BOOS-uitzending van donderdag gekeken: "Ik ben boos. Je hoopt gewoon elke keer als er een zin wordt voorgelezen dat het volgende berichtje niet erger is maar het werd alleen maar erger en erger. Ik heb huilend gekeken." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Marcel Levi bij Op1: 'Ik denk dat Nederland gefaseerd weer open kan' Bekijk deze video » Zien: Jacob Derwig deed voor zijn dochter mee aan De slimste mens Bekijk deze video »
TV :
Kirsten Berkx is boos na zien BOOS: 'Heb huilend gekeken' (Op1)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kirsten Berkx is boos na zien BOOS: 'Heb huilend gekeken' (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV