Secret Duets: dolenthousiaste Frans Bauer vliegt Wolter Kroes in de armen

Secret Duets: dolenthousiaste Frans Bauer vliegt Wolter Kroes in de armen

Frans Bauer had donderdagavond de eer om met een collega-volkszanger zijn grote hit Heb je even voor mij te zingen. Hij had echter niet direct door dat het hier om de enige echte Wolter Kroes ging. Bekijk hieronder, in het fragment van Secret Duets, het moment dat 'de muur' omhoog gaat en de twee zangers elkaar in de armen vliegen.

<em>Secret Duets</em>: dolenthousiaste Frans Bauer vliegt <em>Wolter Kroes</em> in de armen Frans Bauer had donderdagavond de eer om met een collega-volkszanger zijn grote hit Heb je even voor mij te zingen. Hij had echter niet direct door dat het hier om de enige echte Wolter Kroes ging. Bekijk hieronder, in het fragment van Secret Duets, het moment dat 'de muur' omhoog gaat en de twee zangers elkaar in de armen vliegen. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Secret Duets: dolenthousiaste Frans Bauer vliegt Wolter Kroes in de armen

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Secret Duets: dolenthousiaste Frans Bauer vliegt Wolter Kroes in de armen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV