Zien: Dit zijn de 5 genomineerden programma’s van de Gouden Radioring

Zien: Dit zijn de 5 genomineerden programma’s van de Gouden Radioring

RTL Boulevard maakte in de uitzending de vijf genomineerden van de Gouden Radioring bekend. Volgende week donderdag, 27 januari, sluiten om half 9 's avonds de stembussen en dan worden de radioprijzen uitgereikt tijdens het RadioRing Gala.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit zijn de <em>5 genomineerden</em> programma’s van de <em>Gouden Radioring</em> RTL Boulevard maakte in de uitzending de vijf genomineerden van de Gouden Radioring bekend. Volgende week donderdag, 27 januari, sluiten om half 9 's avonds de stembussen en dan worden de radioprijzen uitgereikt tijdens het RadioRing Gala. Tekst gaat verder onder de video. Dit zijn de genomineerden van de Gouden RadioringDit zijn de vijf genomineerden: Staat van Stasse (NPO Radio 2) Ekdom in de Morgen (Radio 10) Somertijd (Radio 10) Mattie & Marieke (Qmusic) Partij voor de Vrijdag (NPO 3FM) Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Dit zijn de 5 genomineerden programma’s van de Gouden Radioring

Dit zijn de genomineerden van de Gouden Radioring
Dit zijn de vijf genomineerden:

  • Staat van Stasse (NPO Radio 2)
  • Ekdom in de Morgen (Radio 10)
  • Somertijd (Radio 10)
  • Mattie & Marieke (Qmusic)
  • Partij voor de Vrijdag (NPO 3FM)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit zijn de 5 genomineerden programma’s van de Gouden Radioring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV