Acteur Nasrdin Dchar blikt in Op1 vooruit op nieuw seizoen Hunted VIPS

Acteur Nasrdin Dchar blikt in Op1 vooruit op nieuw seizoen Hunted VIPS

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Einde deze maand gaat er een nieuw seizoen van Hunted VIPS van start, In deze reeks gaat een nieuwe groep bekende Nederlanders in duo’s op de vlucht. Acteur Nasrdin Dchar was dit seizoen één van de voortvluchtige, bij Op1 vertelt hij over zijn avontuur.

Tekst gaat verder onder de video.

Acteur <em>Nasrdin Dchar</em> blikt in <em>Op1</em> vooruit op nieuw seizoen <em>Hunted VIPS</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Einde deze maand gaat er een nieuw seizoen van Hunted VIPS van start, In deze reeks gaat een nieuwe groep bekende Nederlanders in duo’s op de vlucht. Acteur Nasrdin Dchar was dit seizoen één van de voortvluchtige, bij Op1 vertelt hij over zijn avontuur. Tekst gaat verder onder de video. Op scherp staan"Alleen al qua bewustzijn van camera’s, echt overal staan camera’s tegenwoordig", aldus Nasrdin Dchar. De politiemannen hebben volgens hem overal mogelijkheden om je te volgen, daarom moet je als voorvluchtige ook de hele tijd op scherp staan. Ieder foutje kan fataal zijn in het programma. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 24 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Acteur Nasrdin Dchar blikt in Op1 vooruit op nieuw seizoen Hunted VIPS

Op scherp staan
"Alleen al qua bewustzijn van camera’s, echt overal staan camera’s tegenwoordig", aldus Nasrdin Dchar. De politiemannen hebben volgens hem overal mogelijkheden om je te volgen, daarom moet je als voorvluchtige ook de hele tijd op scherp staan. Ieder foutje kan fataal zijn in het programma.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven.

Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 24 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV