Voorproefje The Tribute - Battle of the Bands: ABBA met Waterloo

Voorproefje The Tribute - Battle of the Bands: ABBA met Waterloo

In een nieuwe aflevering van The Tribute - Battle of the Bands gaan wij terug de tijd in naar de jaren 70 wanneer het nummer Waterloo uitkwam. De band ABBA heeft wereldwijd succes gehad, maar zijn momenteel niet actief meer op het podium. Deze tribute band van ABBA doen het nog even dunnetjes over en wat doen ze dat goed!

Het nieuwe muziekprogramma The Tribute - Battle of the Bands is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Voorproefje <em>The Tribute - Battle of the Bands</em>: ABBA met <em>Waterloo</em> In een nieuwe aflevering van The Tribute - Battle of the Bands gaan wij terug de tijd in naar de jaren 70 wanneer het nummer Waterloo uitkwam. De band ABBA heeft wereldwijd succes gehad, maar zijn momenteel niet actief meer op het podium. Deze tribute band van ABBA doen het nog even dunnetjes over en wat doen ze dat goed! Het nieuwe muziekprogramma The Tribute - Battle of the Bands is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook The Tribute, battle of the bands gemist? Brucified (Bruce Springsteen) speelt 'Dancing in the Dark' Bekijk deze video » The Tribute, battle of the bands gemist? Exile (The Rolling Stones) speelt 'Paint It Black' Bekijk deze video » Promo: Angela Groothuizen in HLF8 over de misstanden in The Voice Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV