De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Imanuelle Grives krijgt ‘hosca’: ‘Anders dan festivalletje’ (Gevaarlijkste Wegen) Bekijk deze video » Volkszanger René le Blanc en actrice Imanuelle Grives rijden deze week samen door het Zuid-Amerikaanse Colombia. RijkdommenColombia ligt rond de noordkant van het Andesgebergte. René en Imanuelle ontmoeten elkaar daar en gaan vanuit het hooggelegen Bogotá op zoek naar de rijkdommen van deze beruchte republiek. MythischHet ultieme doel van de reis is het vinden van het mythische El Dorado. Een tocht waarop ze de grote hoogtes ervaren én eeuwenoude inheemse tradities ondergaan. De Gevaarlijkste Wegen: dame in Oekraïne maakt drank van dode bijen tegen corona Bekijk deze video » De Gevaarlijkste Wegen: Henk Grol noemt Frank van der Lende daredevil (video) Bekijk deze video » De Gevaarlijkste Wegen: Lakshmi ziet letterlijk beren op de weg volgens Renze Klamer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Volkszanger René le Blanc en actrice Imanuelle Grives rijden deze week samen door het Zuid-Amerikaanse Colombia.

Rijkdommen
Colombia ligt rond de noordkant van het Andesgebergte. René en Imanuelle ontmoeten elkaar daar en gaan vanuit het hooggelegen Bogotá op zoek naar de rijkdommen van deze beruchte republiek.

Mythisch
Het ultieme doel van de reis is het vinden van het mythische El Dorado. Een tocht waarop ze de grote hoogtes ervaren én eeuwenoude inheemse tradities ondergaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De gevaarlijkste wegen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV