Samenvatting Portugal - Nederland (EK Futsal)

Samenvatting Portugal - Nederland (EK Futsal)

Samenvatting <em>Portugal - Nederland</em> (EK Futsal) Het EK Futsal in Amsterdam en Groningen is momenteel in volle gang. Zondagavond speelde het Nederlands zaalvoetbalelftal zijn tweede wedstrijd van het toernooi tegen Europees én wereldkampioen Portugal. Een lastige klus dus, en de Portugezen bleken inderdaad een maatje te groot voor Oranje: 4-1. Bekijk de samenvatting van Portugal - Nederland op het EK Futsal hierboven. Lees op Gids.tv waar en wanneer je het EK Futsal live kunt kijken. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Oekraïne (EK Futsal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Portugal - Nederland (EK Futsal)

Het EK Futsal in Amsterdam en Groningen is momenteel in volle gang. Zondagavond speelde het Nederlands zaalvoetbalelftal zijn tweede wedstrijd van het toernooi tegen Europees én wereldkampioen Portugal. Een lastige klus dus, en de Portugezen bleken inderdaad een maatje te groot voor Oranje: 4-1.

Bekijk de samenvatting van Portugal - Nederland op het EK Futsal hierboven. Lees op Gids.tv waar en wanneer je het EK Futsal live kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Portugal - Nederland (EK Futsal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV