HLF8 gemist? Politiek verslaggever Sam Hagens over het uitlekken van coronamaatregelen 

HLF8 gemist? Politiek verslaggever Sam Hagens over het uitlekken van coronamaatregelen 

<em>HLF8</em> gemist? Politiek verslaggever <em>Sam Hagens</em> over het uitlekken van coronamaatregelen  Het is inmiddels bijna een traditie geworden: een paar dagen voor de persconferentie zijn de meeste coronamaatregelen al bekend. De uitgelekte maatregelen en versoepelingen komen altijd van bronnen of ingewijden, maar wie de bronnen precies zijn is niet bekend. Politiek verslaggever Sam Hagens vertelt in HLF8 over het systematisch uitlekken van de maatregelen. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Politiewoordvoerder in HLF8: "Handhaven op corona wordt steeds moeilijker" Bekijk deze video » HLF8 gemist? Edson da Graça over het tegengaan van grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video » HLF8 gemist? Tribute band Stones Sessions speelt 'Jumpin' Jack Flash' Bekijk deze video » HLF8 gemist? Dominee Gremdaat neemt officieel afscheid van coronapandemie Bekijk deze video » Bekijk de HLF8-compilatie van maandag 24 januari met o.a. Ruud de Wild Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is inmiddels bijna een traditie geworden: een paar dagen voor de persconferentie zijn de meeste coronamaatregelen al bekend. De uitgelekte maatregelen en versoepelingen komen altijd van bronnen of ingewijden, maar wie de bronnen precies zijn is niet bekend. Politiek verslaggever Sam Hagens vertelt in HLF8 over het systematisch uitlekken van de maatregelen.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Politiek verslaggever Sam Hagens over het uitlekken van coronamaatregelen  of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV