Zien: Joe Biden scheldt FOX News-verslaggever uit voor "stupid son of a bitch"

Zien: Joe Biden scheldt FOX News-verslaggever uit voor "stupid son of a bitch"

FOX News en de Democraten, het blijft een ongelukkig huwelijk. De rechts-populistische zender staat pal achter de Republikeinen - en met name oud-president Donald Trump. Het leidde tot een scheldpartij van Joe Biden richting een verslaggever van FOX, die hij uitmaakte voor "stupid son of a bitch".

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Joe Biden</em> scheldt FOX News-verslaggever uit voor &quot;stupid son of a bitch&quot; FOX News en de Democraten, het blijft een ongelukkig huwelijk. De rechts-populistische zender staat pal achter de Republikeinen - en met name oud-president Donald Trump. Het leidde tot een scheldpartij van Joe Biden richting een verslaggever van FOX, die hij uitmaakte voor "stupid son of a bitch". Lees verder onder de video. InflatieTerwijl de journalisten na een persmoment met de president de zaal verlaten, roept FOX-reporter Peter Doocy nog wat vragen over inflatie richting de president. Hij wil bijvoorbeeld weten of Biden politiek aansprakelijk is voor inflatie na de "midterm"-verkiezingen. Biden reageert sarcastisch, zonder te weten dat zijn microfoon nog aan staat: "Nee, het is een groot pluspunt, meer inflatie. What a stupid son of a bitch." Bekijk de beelden van Joe Biden hierboven. Bekijk ook Zien: Amerikaanse president Joe Biden ontmoet Paus Franciscus Bekijk deze video » Zien: President Joe Biden valt in slaap bij openingsspeech Klimaattop Glasgow Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Joe Biden scheldt FOX News-verslaggever uit voor "stupid son of a bitch"

Inflatie
Terwijl de journalisten na een persmoment met de president de zaal verlaten, roept FOX-reporter Peter Doocy nog wat vragen over inflatie richting de president. Hij wil bijvoorbeeld weten of Biden politiek aansprakelijk is voor inflatie na de "midterm"-verkiezingen. Biden reageert sarcastisch, zonder te weten dat zijn microfoon nog aan staat: "Nee, het is een groot pluspunt, meer inflatie. What a stupid son of a bitch."

Bekijk de beelden van Joe Biden hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Joe Biden scheldt FOX News-verslaggever uit voor "stupid son of a bitch" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV