Sven Kockelmann eert Diederik Gommers: "U bent nationale knuffeldokter geworden"(video)

Sven Kockelmann eert Diederik Gommers: "U bent nationale knuffeldokter geworden"(video)

We kunnen ons bijna geen leven meer voorstellen zonder intensivist Diederik Gommers, die de afgelopen twee jaar in de media veelvuldig inging op alle coronaproblemathiek. Sven Kockelmann vraagt hem: "U bent een soort van nationale knuffeldokter geworden maar ook was er soms irritatie uit en Haag als Diederik Gommers weer begon te zwaaien met zwarte secenario's. Hoe kijkt u daarop terug?"

'Geen blad voor de mond genomen'
Die invloed blijkt Gommers te hebben verrast: "Ik vind het heel erg raar dat een persoon, een dokter, zoveel invloed daarop had. Ik dacht...als het nodig was en ik voelde die verantwoordelijkheid om mensen te waarschuwen, dan heb ik geen blad voor de mond genomen." Bekijk het fragment van Sven op 1 hieronder.

Sven Kockelmann eert <em>Diederik Gommers</em>: &quot;U bent nationale knuffeldokter geworden&quot;(video) We kunnen ons bijna geen leven meer voorstellen zonder intensivist Diederik Gommers, die de afgelopen twee jaar in de media veelvuldig inging op alle coronaproblemathiek. Sven Kockelmann vraagt hem: "U bent een soort van nationale knuffeldokter geworden maar ook was er soms irritatie uit en Haag als Diederik Gommers weer begon te zwaaien met zwarte secenario's. Hoe kijkt u daarop terug?" 'Geen blad voor de mond genomen'Die invloed blijkt Gommers te hebben verrast: "Ik vind het heel erg raar dat een persoon, een dokter, zoveel invloed daarop had. Ik dacht...als het nodig was en ik voelde die verantwoordelijkheid om mensen te waarschuwen, dan heb ik geen blad voor de mond genomen." Bekijk het fragment van Sven op 1 hieronder. Bekijk ook Persconferentie Rutte: 'Woensdag weer uit eten, naar de bios en meeschreeuwen bij voetbalwedstrijden' (video) Bekijk deze video » Hilarisch: Beau bezoekt verlaten restaurant, 'Dit is zo'n gebouw waar het vroeger altijd gebeurde' (video) Bekijk deze video »
TV :
Sven Kockelmann eert Diederik Gommers: "U bent nationale knuffeldokter geworden"(video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sven Kockelmann eert Diederik Gommers: "U bent nationale knuffeldokter geworden"(video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV