1 op 1: Oranje leeuwin Dominique Janssen vond Merel van Dongen "over de top"

1 op 1: Oranje leeuwin Dominique Janssen vond Merel van Dongen "over de top"

In 1 op 1 gaan de Oranje Leeuwinnen in duo's het gesprek met elkaar aan en stellen elkaar persoonlijke vragen. Wie of wat gaat er schuil achter de speelster op het veld? In deze aflevering zijn de twee verdedigers van Oranje, Merel van Dongen en Dominique Janssen te zien. Dominique laat weten dat ze Merel in het begin 'over de top' vond.

Bekijk het gesprek tussen de voetbaldames hieronder.

<em>1 op 1</em>: Oranje leeuwin <em>Dominique Janssen</em> vond <em>Merel van Dongen</em> &quot;over de top&quot; In 1 op 1 gaan de Oranje Leeuwinnen in duo's het gesprek met elkaar aan en stellen elkaar persoonlijke vragen. Wie of wat gaat er schuil achter de speelster op het veld? In deze aflevering zijn de twee verdedigers van Oranje, Merel van Dongen en Dominique Janssen te zien. Dominique laat weten dat ze Merel in het begin 'over de top' vond. Bekijk het gesprek tussen de voetbaldames hieronder. Bekijk ook Oranje-spelers weren Veronica Inside: "Wij laten ons niet meer interviewen' Bekijk deze video » Video: Merel van Dongen tekent bij Atlético Madrid Bekijk deze video »
Sport :
1 op 1: Oranje leeuwin Dominique Janssen vond Merel van Dongen "over de top"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 1 op 1: Oranje leeuwin Dominique Janssen vond Merel van Dongen "over de top" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV