Merlijn Poolman over persconferentie in HLF8: "Hoge stijging zelfmoord onder jongeren"

Merlijn Poolman over persconferentie in HLF8: "Hoge stijging zelfmoord onder jongeren"

Tijdens de persconferentie van 25 januari is voor het nachtleven opnieuw pijnlijk duidelijk geworden dat zij hun deuren voorlopig nog niet mogen openen. Merlijn Poolman, nachtburgemeester van Groningen begrijpt niet waar de sluitingstijd van 22:00 vandaan komt: "Je kunt het veel beter laten uit flowen." Daarbij noemt hij ook het belang van de vrijheid onder jongeren: "Hoge stijging zelfmoord."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Merlijn Poolman</em> over persconferentie in <em>HLF8</em>: &quot;Hoge stijging zelfmoord onder jongeren&quot; Tijdens de persconferentie van 25 januari is voor het nachtleven opnieuw pijnlijk duidelijk geworden dat zij hun deuren voorlopig nog niet mogen openen. Merlijn Poolman, nachtburgemeester van Groningen begrijpt niet waar de sluitingstijd van 22:00 vandaan komt: "Je kunt het veel beter laten uit flowen." Daarbij noemt hij ook het belang van de vrijheid onder jongeren: "Hoge stijging zelfmoord." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Merlijn Poolman over persconferentie in HLF8: "Hoge stijging zelfmoord onder jongeren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV